Prvo veče nedelje mode u Beogradu: Jubilarno 40. izdanje Belgrade Fashion Week-a

By 19:50 , , , ,

Nezaobilazan jesenji izlazak iz kišne i pomalo sumorne svakodnevice sigurno je Beogradska nedelja mode. Ova nedelja mode u našem omiljenom gradu je po mnogo čemu specifična – ovo je jubilarno 40. izdanje Belgrade Fashion Week-a i trajanje ove manifestacije malo je duže nego što je uobičajeno za BFW! Biće to dve nedelje uživanja u modi – od 23. oktobra do 8. novembra! Ili ti XL BFW izdanje! Oooo, yes! I to ne samo uživanje po modnim pistama, nego i zalaženje po muzejima, kulturnim dobrima... Ali pre toga, krenimo redom – prva noć je počela...
Prvo veče bilo je posvećeno dizajnerima koji su obeležili prethodne Nedelje mode! BFW ICONIC DESIGNERS: Aleksandar Protić, Ana Ljubinković, Bata Spasojević, Boris Nikolić, Danijela Biškup, Daniela Glišić, Dejan Despotović, Dejana Momčilović, Doda Komad, Dragana Ognjenović, Evica Milovanov Penezić, Irena Grahovac, Iva Stefanović, Jasmina Sanader, Maja Nedeljković Davidovac, Nataša Šarić, Peđa Nerić, Roksanda Ilinčić, Sestre Stevančević, Slobodan Mihajlović, Sonja Krstić, JSP Svetlana i Jelena Proković, Tamara Radivojević, Tijana Pavlov, Valentina Obradović, Verica Rakočević, Zora Mojsilović. Ne samo dizajnera već i modela tog vremena!
Uživanje u radu, sada velikih majstora svog poziva, zaista je bilo veličanstveno! Ako pratite radove bar nekih od ovih dizajnera ili modela, primetićete kako su i oni rasli, stasavali i razvijali se zajedno sa ovom manifestacijom!
U nastavku vas očekuju fotografije koje je radio Aleksandar Mijailović i nadam se da ćete uživati, baš kao što smo i mi na otvaranju 40. nedelje mode u Beogradu!
  

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...