Modne nedelje i subote: gde za vikend u Beogradu?

By 06:44

Vreme za sebe i svoju dušu najčešće odlažemo zbog prezauzete radne sedmice. Ne okrenemo se, evo je već nedelja – neradna i blaga nervoza hvata nas, jer sutra je već ponedeljak. Zvuči poznato? Svima nama, skoro da nema izuzetka! 
Malo ženskog ulepšavanja, čupanje obrva, maska na lice, razmišljanje o tome kako ćemo da se hranimo zdravije i kako ćemo početi da vežbamo od ponedeljka. Onda sledi kuckanje porukica, dogovori, trčanje da u subotu stignemo ovo, za nedelju imamo ono... I gde smo mi u svemu tome? Pa, ako ćemo slušati svoje srce, mora ići tamo gde i pripada:
1. Muzej primenjene umetnosti – riznica modnog blaga, primenjenih umetnosti i dobre istorije. Učimo, bogatimo se.
2. Ada Ciganlija – jedan krug, pa još jedan s prijateljem. Pričanja o svakodnevici, pa podizanje razgovora na viši nivo, voda, malo gužve i odmorna glava.
3. Kinoteka, filmska umetnost, pa radovanje. I obično izlazak iz nje s gorućim pitanjem - šta samo to odgledali? Odradilo nas malo, aha hoće to...
4. Potez Cetinjskom ulicom – od  Elektopionira, preko Kluba „Dvorištance” do Show Room-a. Nezaobilazne lokacije ranog proleće, nestrpljivo čekanog leta.
5. Kuhinja – vaša, omiljeno mesto za spremanje klope za prijatelje ili porodicu koja (ne)očekivano dolazi s flašom vina, nadamo se!
  

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...